AKP'nin adayını teşkilat değil Beşir Atalay seçti

AKP

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Saygılı'nın AK Parti'nin değil Atalay'ın adayı olduğunu söyledi. Adayı İl Teşkilatı'nın belirlemediğini ifade eden Pekdoğan, Bu seçimde farklı netice alacağız” dedi.

AK PARTİ ADAYINI ATALAY BELİRLEDİ
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret etti. Yaklaşık 10 yıl boyunca siyasetten uzak kaldığını belirten Pekdoğan, bir önceki hizmetlerin daha fazlasını yapmak için çalışacağını söyledi. Parti tabanının ve İl Teşkilatı’nın kararı ile seçilen tek adayın kendisi olduğunu belirten Pekdoğan, AK Parti’nin adayının İl Teşkilatı değil, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay tarafından seçildiğini bildirdi.

HER DÖNEM FARKLI PARTİYE GİTMEDİK
Her dönem MHP’de olmaktan gurur duyduğunu ve partisini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağını belirtti. Şehri hep birlikte kucaklayacaklarını belirten Pekdoğan, Kırıkkale’nin MHP’yi, hizmeti, başarıyı ve istikrarı özlediğini kaydetti. Acemilik dönemini atlattıklarını belirten Pekdoğan, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde başarılı bir sonuç alacaklarına inandığını açıkladı.

KİMİN NE KADAR OY ALACAĞINI HALK BELİRLER
AK Parti yöneticilerinin, Kırıkkale tarihinin en büyük oyu alacaklarını iddia etmelerinin gereksiz ve yanlış olduğunu belirten Pekdoğan, “Kimin ne kadar oy alacağına parti adayları ve başkanları değil, halk belirler” dedi. MHP bayrağını tekrar Kırıkkale Belediyesi’nde dalgalandıracaklarını ifade eden Pekdoğan, bu konuda önemli çalışmaların yapıldığını ve partide birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğunu belirtti. Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Basri Keskin, Kırıkkale’de bulunan tüm adaylara başarılar dilediklerini söyledi. Adayların bölgecilik yapmaması gerektiğini belirten Keskin, adayların 51 bin emekliyi unutmaması gerektiğini ifade etti.



salihabi
11.12.2013 22:51:51
beşir atalay genel başkan yardıcısı kırıkkale millet vekili tabiiki o belirleyecek sizi sayın bahceli belirlemedimi.

Hamza
12.12.2013 16:47:39
Bu seçimin kaybedeni olmayacak.MAHİR YILMAZ-SAADET PARTİSİ-KIRIKKALE kazanacak...

nesset
13.12.2013 11:08:31
her pertinin aeayını birileri belirliyor belirleyecekte tabiki üç beş kişinin partiden üç beş kişinin aday gösterdigi adaylardan degil işte bu aday MAHİR YILMAZ O;ki kırıkkale halkının adayı o ki bölgecilik yapmayan herkesi herkesimden insanı kucaklayan bir aday öyleki 1994 ten bu yana oylarını katlayarak gelen kırıkkalede siyasilerin korkulu rüyası kırıkkale halkının ise destegi ve sevgisini arkasına alan bir lider olmuş çeşitli entirikalar dönmedigi sürece MAHİR başkanında dediği gibi oylar gazel olup akacak inşallah

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız